OM OS

Born to let you play live

VORES VISION...

..er at give bands, grupper, artister og musikere optimale muligheder for at spille koncerter på de bedste scener under professionelle forhold og derigennem give et ordentligt push når det gælder om at få mere erfaring på en scene og nå ud til flere folk med sin musik.
Siden 1992, hvor en gruppe musikere gik sammen om at skabe den perfekte platform for bands som vil have det sjovt og udvikles, har Emergenza Festivalen givet mange tusinde musikere en mulighed som man ikke kan få andre steder.
Det er ikke bare koncerter - Emergenza er en oplevelse for livet!

Lidenskab

100%

Kompetence

100%

Drivkraft

100%
· Vi booker de bedste klubber til jeres koncerter, stiller komplet backline til rådighed og afvikler koncerterne under professionelle rammer, som normalt er forbeholdt kendte artister og bands.

· At vi gennem tiderne har haft koncerter på 4 kontinenter, i 34 lande på 782 klubber gør Emergenza Festival til verdens største LIVE-begivenhed for ny musik. Vi samarbejder med kollegaer i de andre lande om at tilbyde "special guest" gig på klubber som det normalt er umuligt at få lov at spille på som dansk artist med mindre man allerede er kendt internationalt. Den internationale finale er en del af udendørsfestivalen Taubertal Festival i Tyskland.

· Årligt deltager omkring 4000 bands/grupper/artister.

· Siden år 2000 har vi uddelt omkring 500 ekstra gigs på annerkendte festivaler og showcases som SXSW, Sziget, Vans Warp Tour, Popkomm, Musikmesse, m.fl.

· Siden 2008 har vi fulgt 100 bands i projektet ARTISTPOOL hvor vi arbejder videre med deltagere som har vist at de er klar til at tage næste trin på karrierestigen.

· Over 100 gigs arrangeres årligt med artister som er tilknyttet ARTISTPOOL.

· En stribe festivaler samarbejder med os og tilbyder fra tid til anden koncertmuligheder til bands som har deltaget hos os.

· Vores netværk i musikbranchen er det stærkeste for et projekt der arbejder med upcoming bands og artister! Der er tale om nogle af de største "spillere" i branchen, som for eksempel: UNIVERSAL MUSIC / Spinnup, MARSHALL RECORDS, PLEDGE Music, MUSIKMESSE Frankfurt, MUSIK MEYER, GEWA, MEINL, TARGET, EXTRATOURS, WIZARD PROMOTION, CHIMPERATOR, FOUR MUSIC, m.fl.

· Nogen af vores tidligere deltagere som har lykkes efter de har deltaget tæller bl.a: NICO & VINZ (NO), DONKEYBOY (NO), ROYAL REPUBLIC (SE), THE BLUE VAN (DK), VINNIE WHO (DK), VELVET VOLUME (DK), EMIL BULLS (D), ITCHY (D), trommeslageren i LUKAS GRAHAM (DK) og et hav af musikere som idag arbejder professionelt som musikere eller producere for andre.

Spørgsmålet er bare - hvornår kommer dit navn med på denne liste?

Team

Anders dk staff

Anders Sørensen

Denmark Assistant Manager

København, Aarhus, Odense

27447945

Bio

Anders Sørensen

TILMELDING