Tilmeldingen er startet

Nu kan du tilmelde dit band/gruppe og får muligheden for at vinde en pladekontrakt eller en Europaturné

Tilmeldingen er startet

Emergenza Festival 09/06/2017

Efter en fantastisk finale i Tyskland i august stod danske The Agency øverst på podiet som vinder af Emergenza Festival 2017. Det er anden gang i historien at et danske band løber afsted med førstepræmien. Forrige gang det skete var da Rock Hard Power Spray fra Odense vandt i 2005. 

Hvis du vil have muligheden for at vinde en pladekontrakt eller en Europaturné bør du tilmelde jer nu. Tilmeldingen følger princippet ”først-til-mølle”, så vi anbefaler at du udfylder en tilmelding med det samme.

Uanset om jeres band/gruppe er et helt nystartet projekt eller I er godt på vej til at slå igennem, så kan I tilmelde jer Emergenza Festival. Alle som ikke har en kontrakt med et ”major label” kan deltage og selv hvis I har manager eller booker er det ikke nogen hindring.
Emergenza tilbyder en platform hvor I kan få en ordentlig kickstart på karrieren. Dette kan Nico & Vinz fra Oslo skrive under på. De tilmeldte sig og deltog på Emergenza Festival i 2011, hvor de gik hele vejen til finalen, og vandt! Det førte til gennembruddet de havde ventet på, og de strøg sidenhen op i top 5 på den amerikanske Billboard hitliste.

Talsmand i Danmark, Martin Jensen, havde følgende at sige om den nordiske tilstedeværelse i den internationale finale:
"Med The Agency er det nu den femte nordiske sejr i den internationale finale gennem de seneste syv år. Det vidner ikke blot om et højt musikalsk niveau på bands og grupper fra Norden, men også at der er gode muligheder for vores deltagere at få opmærksomhed og mulighed for starte en karriere ved at spille hos os. Vi tilbyder en række karriere-relevante værktøjer, så hvis man vil komme videre med sin musik, er det en god ide at tilmelde sig den kommende festivalsæson inde på vores hjemmeside."

Hvad kan du få ud af at deltage på Emergenza Festival og hvordan skiller den sig ud fra andre projekter man kan deltage i?
- Deltagelse på Emergenza Festival bringer dig og din musik tættere på succes uanset hvilket stadie du befinder dig på nu.
- Emergenza er den eneste ikke-TV-baserede live-musik platform i verden hvor tidligere deltagere er strøget til tops på den amerikanske Billboard hitliste.
- Emergenza giver dig muligheden for at spille på de bedste spillesteder under professionelle forhold.
- At lykkes i musikindustrien er hård konkurrence, og selvom der er flere ”vindere”, er det kun dem med en solid fanbase både online og in-real-life som havner på toppen. Ved at deltage på Emergenza Festival kan du øge opmærksomheden blandt fans over hele verden.

Nogle af nyhederne i 2018:
- jury på alle runder
- feedback mellem koncerterne
- udvekslings-koncerter i Berlin og Hamburg
- vi hjælper jer med at få flere plays på Spotify og Youtube

Tilmeld jer nu på www.emergenza.dk/tilmelding

TILMELDING