Og vinderen er...

Og vinderen er...

Emergenza Festival 08/13/2017

Det har været en af de mest spektakulære festivaler i løbet af de sidste par år. Regn, torden, sol og fremragende bands.

Efter tre dage med fest og druk, er vi endelig kommet til afslutningen på sæsonen. Der er intet, der kan stoppe os fra at at nyde livet med rock’n’roll. Ikke engang dårligt vejr. Det er tid til at annoncere den internationale vinder. Og vinderen er……..THE AGENCY!! som kommer hele vejen fra Danmark. De tog førstepladsen og er nu kronede verdensmestre, eller weltmeister som de siger her i Tyskland. Men før vi gør noget andet, så lad os starte fra begyndelsen.   

Bandsene der blev nummer seks og fem i finalen var OAKS ABOVE (Canada) og FRANK & LE FORME SONICHE (Italien). Band der blev nummer fire var ikke just et band, men en solo artist, SNARE COVER fra Japan. På tredjepladsen kom THE TRUEMEN fra Tyskland. Alle disse artister og bands leverede en strålende indsats og gav alt, hvad de havde på scenen, selvom regnen gjorde sit til at prøve at dæmpe gemytterne.

Den bedste trommeslager var “monsteret” fra det polske band ANVILED og han modtog et sæt bækkener fra ZULTAN ROCK CYMBALS. Den bedste bassist var den fænomenale strengespiller fra FRANK & LE FORME SONICHE og han modtog en MARKBASS forstærker. Den bedste guitarist modtog en SG GIBSON guitar og prisen gik til øksesvingeren fra DELIRIOUS MOB CREW. Det enstemmige valg af bedste sanger faldt på Takeshi, soloprojektet under navnet SNARE COVER. Han modtog et AKG wireless mikrofon sæt. Prisen som den bedste keyboardspiller gik til manden bag tangenterne i THE TRUEMEN. Han modtog optageudstyr fra vores sponsorer STEINBERG. I år var der også en ny pris, nemlig prisen for bedste musikalske arrangementer. Prisen gik fortjent til 61 MINDS rfa Belgien. Og nu kommer vi tættere på toppen. Andenpladsen gik til russiske VOSEM PO GRINVICHU fra St. Petersburg og førstepladsen gik til THE AGENCY! Danmark’s bedste.

Efter ROCK HARD POWER SPRAY, det danske band som vandt for mange år siden og som sidenhen signede for Sony records, finder vi igen et dansk band på toppen af Emergenza tinden. De er nu at finde i Emergenzas Hall of Fame… verdensmestrene. Deres optræden var for vild.

Men jeg vil gerne have lov at sige, at ALLE bands var brilliante. De unge drenge fra THE AGENCY, stadig rystet efter at have vundet, stormede over på den kæmpe headliner scene på Tauberthal Open Air, hvor de sparkede røv på selv de mest drevne rock’n’rollere på festivalen. Jeg siger det altid: If Andy Warhol siger at alle får 15 minutters berømmelse, så tog han fejl. Disse drenge havde tre hele dage. Det har været en ekstraordinær weekend for dette unge band og det endte altsammen i glædestårer. De fik folk til at gå amok under den blå himmel. JA! Endelig blå himmel og fuld sol. Folk åbnede virkelig øjnene, da den enorme storskærm viste en 15 meter høj teenageforsanger og vi vidste alle, at dette var den rigtige vinder. Mission accomplished.

Juryen, som inkluderede engelske og tyske promoters, musik publishere og Marshall Records repræsentanter, gjorde et fantastisk stykke arbejde. Vi takker dem for deres tid og de takkede os for gratis bands og alkohol.

Og sådan gik der igen et helt år og vi kan godt fortælle, at der er blevet drukket vældigt meget øl backstage. Kan vi ikke gøre nøjagtigt det samme næste år? Kæmpe komplimenter til at musikere der spillede i finalen i år. Lad os nu feste og se nogle af headlinerne på Taubertal Open Air 2017. ROCK ON!!!!!

 

PLACERING

POINT

BAND

LAND

1 233 THE AGENCY DENMARK
2 232 VOSEM PO GRINVICHU RUSSIA
3 231 THE TREUEMEN GERMANY
4 218 SNARE COVER JAPAN
5 215 FRANK E LE FORME SONICHE ITALY
6 205 OAKS ABOVE CANADA
7 198 AMOLI NORWAY
8 195 DELIRIOUS MOB CREW SWITZERLAND
9 187 ANVILED POLAND
10 185 UNDERWOODS ITALY
11 183 INTERIEUR NUIT FRANCE
11 183 CALLUM CHYNOWETH BAND AUSTRALIA
13 175 61 MINDS BELGIUM
13 175 WALKING AFTER U KOREA
15 159 SEMPERFIELD GERMANY
15 159 HUANASTONE SWEDEN
17 153 STILL AWAKE GERMANY
18 149 TIME FOR ACTION SPAIN
19 135 BEATS UNLIMETED CREW THE NETHERLAND
20 127 PLEINS PHARES FRANCE
TILMELDING