Backline

På alle koncerter stiller Emergenza komplet backline til rådighed. Udstyret på scenen bruges af alle bands. Det eneste I behøver at tage med er bækner, guitar, bas, instrument-kabler og effektpedaler.
GUITARUDSTYR:


- 2 MARSHALL JVM410H eller JVM210H med 4x12 kabinet
- 1 MARSHALL JVM210C combo *bare på visse koncerter

BASUDSTYR
- 1 MARSHALL bass Amp

TROMMER
- MAPEX (22", 12", 13", 16", 14" lilletromme)
Det er ok at medbringe egen lilletromme, stortrommepedal og stol. Bruger du dobbeltpedal SKAL du tage den med. Medbring egne bækkenstativer hvis du har mere end 2 crash/china/splash etc.

Det som ikke er nævnt ovenfor skal I selv tage med. Dvs. crash-bækkener, keyboard (+stativ,stol,kabler), clip-mics hvis I har blæsere, DJ-udstyr/computer/lydkort og de kabler I behøver for at koble ind i DI-Box på scenen.

Spillestedet sørger for
Mikrofoner og kabler til disse, D.I.-Boxes på scenen og mikrofonstativer. PA, monitorsystem, mixer, lys og teknikere.


Hvad stiller Emergenza Festival til rådighed på koncerterne?

Emergenza Festival råder over spillestedet, den tekniske produktion af koncerten, lyd- og lystekniker og backliner. Emergenza Festival stiller alt nødvendigt udstyr til rådighed: ikke blot PA anlæg (mixer, højttalere, mikrofoner, monitorer osv.) men også selve baggearet (guitarforstærkere, basforstærkere, trommesæt). Alt udstyr er af top kvalitet. Teknikere (lyd og lys) er oftest spillestedet's egne da de af alle kender udstyret og akustikken bedst. Vi arbejder udelukkende med professionelle folk, og du vil opleve at de teknikere vi benytter os af oftest er de samme som landets store artister benytter sig af. Dette betyder at dit band er i sikre hænder, og I kan koncentrere jer om at levere jeres bedste show.

Stilles percussion til rådighed?

Nej.

Stilles keyboard/computer/DJ-udstyr/lydkort til rådighed?

Nej, det skal I selv tage med.

Kan vi medbringe egen tekniker?

Nej, desværre. Spillestedet's teknikere er de eneste som afvikler koncerten. Hvis I har ønsker i forhold til lyd eller lys beder vi jer udfylde en seddel som I giver til teknikerne ved get-in.

Hvilke dele af mit trommesæt kan jeg medbringe?

Du behøver ikke at medbringe andet end trommestikker og bækkener da vi allerede har et komplet trommesæt, men følgende er de eneste ting du kan have med hvis du vil: lilletromme, stortromme-pedal (vi har kun enkelt-pedal), drum-pads og tingel-tangel som ko-klokke, chymes o.lign.

Kan vi have lyseffekter?

Det er spillestedet's lys-udstyr som afgør hvad der er muligt. Forhør jer hos lysteknikeren på get-in.

Kan vi bruge effekter til guitar og bas?

Ja, selvfølgelig!

Kan vi bruge egen guitar- eller basforstærker?

Basforstærkeren som stilles til rådighed spiller alle på, og i udgangspunktet spiller alle på vores guitarforstærkere. Har du et specielt guitar-setup kan vi diskutere om det kan lade sig gøre.

Kan vi bruge egne bækkener?

Det er tilladt at medbringe tre egne bækkener som skal være monteret på egne medbragte stativer.

Kan jeg bruge min egen sangmikrofon?

Vi afholder kun koncerter på professionelle spillesteder, og deres mikrofoner er de samme mikrofoner som 99% af alle profesionelle bands bruger. Den eneste egen medbragte mikrofon vi tillader er Elvis/barbermaskine-mikrofonen - men så skal du også love os et ekstraordinært show! :)

Kan vi medbringe egen scenetekniker?

Nej. Vi stoler 100% på vores erfarne backlinere og de kender udstyret bedre end alle andre.

Vores trommeslager er ventrehåndet. Hvordan håndteres det?

Typisk spiller bands med ventrehåndet trommeslager som det første eller sidste band.

TILMELDING